Processos finalitzats (arxiu)
 
Perfil web
Botó que mostra/amaga menú lateral
Treball i Formació 2021
Anunci resultats i persones seleccionades
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Seu electrònica
Tauler d'Anuncis Oficials
01 DESEMBRE 2021
  • Les contractacions del Programa Treball i Formació 2021 estan subvencionades pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i efectuats d'acord amb les condicions establertes al Programa Treball i Formació regulat per la Resolució EMT/2859/2021, de 17 de setembre, per la qual s'obre la convocatòria per a l'any 2021, en relació amb les actuacions del Programa Treball i Formació, de les línies MG45 i DONA (SOC – TRFO EELL CS) (ref. BDNS 584707) l'Ordre EMT/176/2021, de 9 de setembre, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions del Programa Treball i Formació (SOC - Treball i Formació). 

    Perfils: 

    2 auxiliars de serveis
    2 auxiliars administratius/ves
    1 conserge

    Requisits:

    Auxiliar de serveis

    • Poden participar les persones de 45 anys o més que estiguin en situació d'atur inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO).
    • Cal disposar de titulació de Graduat  en ESO o equivalent.

    Auxiliars Administratius/ves

    • Poden participar dones en situació d'atur inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO), víctimes de violència masclista. Tindran caràcter preferent, les dones que siguin mares monoparentals i dones en risc de caure en situació d'atur de llarga durada no perceptores de prestació per desocupació o subsidi ni d'ajuts. S'entén per dones en risc de caure en situació d'atur de llarga durada, en atur com a mínim 6 mesos durant els 24 mesos anteriors a la data de la presentació de la corresponent oferta d'ocupació.
    • Cal disposar titulació de Batxillerat, CFGM de gestió administrativa o equivalent

    Conserge

    • Poden participar les persones de 45 anys o més que estiguin en situació d'atur inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO).
    • Cal disposar de Certificat d'estudis primaris, o titulació de Graduat en ESO o equivalent

    Procediment:

    Per poder participar en el procés de selecció les persones candidates han de venir obligatòriament derivades del Servei d'Ocupació de Catalunya d'acord amb l'oferta presentada per l'Ajuntament de Premià de Mar.
    L'article 7.1 de l'Ordre EMT/176/2021, de 9 de setembre, determina que per a la selecció i contractació de les persones participants en aquest programa el Servei d'Ocupació de Catalunya ha de derivar a les persones participants.

    Informació de les  bases:BASES SELECCIÓ PLANS D'OCUPACIÓ

    Més informació: 
    ocupacio@premiademar.cat

    Anuncis

    Anunci resultats finals i persones seleccionades

    Anunci resultats finals i persones seleccionades

    CATCert certifica que en data 23-12-2021 14:50:46 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

    Format: Acrobat-PDF
    Pàgines: 4
    Mida: 504.81 kB

^