Processos finalitzats (arxiu)
 
Perfil web
Botó que mostra/amaga menú lateral
Programa de Treballs als Barris 2022
Procés finalitzat
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Seu electrònica
Tauler d'Anuncis Oficials
27 OCTUBRE 2022
  •  ObjectiuEl programa Treball als Barris consisteix en la contractació de persones en situació d'atur, per tal que puguin adquirir experiència professional i millorar la seva ocupabilitat mitjançant la realització d'obres i serveis d'interès general i social de caràcter temporal al Barri Santa Maria (Barri Cotet)

    Es preveu contractar 3 persones: un tècnic/a d'Igualtat (contracte de 9 mesos), un tècnic/a d'Habitatge (contracte de 6 mesos), un tècnic/a auxiliar de biblioteca (contracte de 9 mesos).

     
    Qui pot accedir: Les persones destinatàries hauran de ser demandats d'ocupació no ocupades (DONO) que no cobrin la prestació contributiva d'atur. I complir els següents requisits formatius:

    • Tècnic/a d'Igualtat: grau o diplomatura en Educació Social, Pedagogia, Psicologia o equivalent.
    • Tècnic/a d'Habitatge: Dret, Administració i direcció d'Empreses, Ciències Empresarials, Arquitectura  o equivalent.
    • Tècnic/a auxiliar de biblioteca: Cicle formatiu de grau mig de Gestió administrativa, batxillerat o equivalent, i acreditar experiència en biblioteques.

     
    Com es pot accedir:Per poder participar en el procés de selecció les persones candidates han de venir obligatòriament derivades del Servei d'Ocupació de Catalunya d'acord amb l'oferta presentada per l'Ajuntament de Premià de Mar, tal i com estableix l'article 5.5.c) de l'Ordre TSF/122/2018, de 23 de juliol.

    Més informació: ocupacio@premiademar.cat

    Informació de les bases:  BASES SELECCIÓ PLANS D'OCUPACIÓ

    Les contractacions del programa Treball als Barris 2022 estan subvencionades pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: projecte treball als barris.


         Generalitat Catalunya             SOC               Ministeri treball            Ajuntament

     
    Anuncis: 

    Resultats Entrevistes Treball als Barris 2022

    Resultats Entrevistes Treball als Barris 2022

    CATCert certifica que en data 07-12-2022 11:41:13 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

    Format: Acrobat-PDF
    Pàgines: 3
    Mida: 579.6 kB

^